Lattix Support


De Dependency Structure Matrix is een buitengewoon krachtige methode om de structuur en complexiteit van een UML model, applicatie en/of database in kaart te brengen. Op basis van de getoonde informatie wordt het redeneren over mogelijke verbeterstappen inzichtelijker en wordt het nemen risico's verminderd.

Inzicht in softwarearchitecuur

Het toepassen van een tool dat deze methode ondersteund kan dan ook een zeer zinvolle investering zijn. Bij veel van mijn klanten gebeurt dit ook op de goede manier en levert de methode en het tool vanaf dag 1 een heel belangrijke bijdrage. Helaas blijkt dat het inzetten niet voor iedereen even eenvoudig is. Het leren denken in matrices i.p.v. diagrammen kost enige inspanning evenals het denken in concepten en abstracties.

Lattix Support meer dan alleen de aanschaf

Han van Roosmalen Softwarediensten heeft zeer ruime ervaring in het gebruik van de methode en met het gebruik van het tool. Door het aanbieden van support op het Lattix tool ben ik instaat om de aanschafdrempel en de leercurve te verlagen en het succesvol inzetten van het tool te stimuleren.

Ik leer u de Dependency Structure Matrix concepten en het gebruik van Lattix in uw dagelijks werk en integratie in de bestaande operatie.

Taal/Language