Han van Roosmalen Softwarediensten


Ik ben sinds het midden van de 80-er jaren met automatisering en automatiseringsprojecten bezig. Ik heb via een groot aantal bedrijven aan een groot scala van projecten gewerkt. De eerste tien jaar heb ik voornamelijk ontwikkeltrajecten gedaan in de hoek van de technische en embedded automatisering. Daarna ben ik als consultant en softwarearchitect betrokken geweest bij de realisatie van grote en kleine ontwikkeltrajecten. De ervaring die ik opgedaan heb in deze verschillende projecten, C/C++, Java, .NET, maar ook met verschillende open source systemen hebben er voor gezorgd dat ik in staat ben oplossingen en architecturen te ontwerpen en met elkaar te vergelijken.

Ik heb inmiddels ook ruime ervaring met het opzetten en beheren van websites. Voor een aantal bedrijven en organisaties heb ik een aantal sites ontworpen.

Kwaliteit is voor mij een sleutelwoord. In veel projecten heb ik een belangrijke bijdrage geleverd m.b.t. tot de kwaliteit van de output, in de vorm van code, documentatie en werkwijze. Inzicht, toezicht en overzicht zijn voor mij de belangrijkste kenmerken. Door het verbeteren van deze kenmerken wordt de realisatie en het onderhoud van software weer leuk, innovatief en wordt kostenreductie in de hand gewerkt.

 

Han van Roosmalen

P. Flintstraat 7

7412 JV Deventer

(+31)(0)570-610667

info (at) hanvanroosmalen (punt) nl

Taal/Language